Angol
 

Patik, Varga és Társaik Zrt.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Magunkról Munkatársak
 
Munkatársak
1 Dr. Varga János Felszámolóbiztos Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
2 Dr. Takács Judit Irodavezető / Jogász Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Máté János Könyvvizsgáló Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
4 Dr. Patik László Közgadász Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
5 Máté Levente Közgadász
6 Csere Kálmán Könyvvizsgáló Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Dr. Győri Péter Igazgatósági elnök / Felszámolóbiztos / Jogász Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
8 Dr. Molnár Gabriella Jogász / Felszámolóbiztos Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
9 Erdélyi-Burgmann Bernadett Közgadász Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
10 Boda Gábor Informatikus / Felszámolóbiztos Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
11 Erdélyi Péter Közgazdász Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
12 Polgár Balázs Igazgató Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
13 Dr. Bedenek Attila Igazgató / Jogász / Felszámolóbiztos Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
14 Kovács Koppány Sándor Munkaügyi előadó / Rendszergazda / Iratkezelő Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
15 Molnár Péter könyvvizsgáló
16 Dr. Varga Paméla Jogász / Felszámolóbiztos Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.

Csurgói irodánk

 

8840 Csurgó, Széchenyi tér 15.

tel/fax: 82/471-412, 82/471-426, 82/471-829

e-mail: info@patikvarga.hu


Nagyobb térképre váltás
Budapesti irodánk

 

1053 Budapest, Veres Pálné utca 9. 2. emelet

tel/fax: 1/235-0896

e-mail: info@patikvarga.hu


Nagyobb térképre váltás